Kinyitnak április 19-én az általános iskolák?
Magyarországnak van az egyik legrosszabb statisztikája a világon. Hiába hencegnek azzal, hogy Málta után mi vagyunk a legátoltottabbak, ha ez mit sem ér. Attól függetlenül, hogy be tervezik oltani a tanárokat, a diákok még fertőzik egymást, hazaviszik a szülőkhöz, akik szintén fertőzik egymást a munkahelyeken.
Másik meg az, hogy érettségi előtt két héttel úgy kinyitni, hogy nincs terv arra, hogyha egy érettségizni vágyó diák karanténba kerül, oltári nagy hülyeség.
Ausztria meg pont most zár, szorít. Ha ennyi esze van a kormánynak, hogy kinyit, akkor gratulálok.
Szerintem nem sok esély van rá, meg fogják hosszabbítani. Ez az én véleményem😅
Teljes mértékben egyetértek hármassal. Plusz, ha beadják a tanároknak az 1. oltást és utána nyitnak az sem ér túl sokat, mivel még x időnek el kell telnie, hogy a 2. oltást megkapják. És utána lesznek csak védettek.
Remélem jövő tanév már normális lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!