GreatLear kérdése:
Szerintetek kinyitnak az iskolák április 19-én?
Figyelt kérdés
A legfrissebb bejelentések szerint LEGKORÁBBAN április 19-én nyithatnak az iskolák, mert április vége felé beoltják az összes köznevelési intézményben dolgozó embert. Beoltják, oké. De amíg a tanárok védettek lesznek a vakcinától az legalább 3 hét. Akkor ebben hol a logika? Miért logikus az, hogy durván egy hónapot járunk még ebben a tanévben, és közben a tanárok se védettek?2021. márc. 26. 22:38
1/7 anonim válasza:
Ha érettségiző vagy akkor abban a 10 napban átvehetitek a szóbeli érettségi anyagát. Ha nem vagy érettségiző akkor meg a tanév június 15-ig tart. Mindkét esetben a tanárok jelenléti dolgozatot fognak íratnak. Ami talán jobban fogja tükrözni a valódi tudást, mint a digitális oktatásban megírt dolgozat.
Április 19-ig még sokat változhatnak a járványügyi számok és ez a dátum csak feltételes módban szerepel a médiában.
Van több olyan tanár aki nem akarja beloltatni magát. Más kérdés, hogy oltás nélkül taníthatnak e. Ha jól tudom akkor van olyan orvos aki nem oltatta be magát és dolgozhat.
3/7 anonim válasza:
Hupsz...
Volt egyszer január 11...
4/7 anonim válasza:
Igen, és akkor bekerült a közlönybe? Segítek: nem.
5/7 anonim válasza:
Én is segítek, meg tudják még addig változtatni? Igen!
6/7 anonim válasza:
szerintem is ez lenne a legjobb. de van egy sejtésem, hogy a kormány nem fogja ezt meglépni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!