A győri Széchenyi Egyetem van olyan szinten színvonalban, "rangban", mint a budapesti közepes egyetemek?
Nyilván, a Corvinus, ELTE, BME az elit.
Viszont vannak, akik kicsivel vannak alattuk.Ilyen a BGE, Óbudai Egyetem,Metropolitan,Szent István Egyetem.
A győri egyetemről sok pozitívat olvasok,hallok.A műszaki,gazdasági képzésekről elsősorban.
Itt van némi fogalomzavar. A Corvinus meg BME úgy “elit”, hogy a világranglistán visszacsúsztak az 1201+ helyre. Röhej.
A szerinted közepes Óbudai is megelőzi őket a maga 1001-1200 helyével.
A BGE mindig is elit volt a maga (főiskolai) kategóriában, az üzleti elit nagy része itt végzett. Persze a fenti szempontok alapján ez is max. futottak még.
Az ELTE sem elit, de SOKKAL jobban áll a 601-800. hellyel, mint a fent emlegetett összes többi.
A METU meg Szent István egy mondatban az Óbudaival meg a BGE-vel? Ugye ez csak valami rossz vicc…
A lényeg, hogy sem a Corvinus, sem a BME nem elit egyetemek (nagyon távolról sem). Az egyetlen elfogadható rangú magyar egyetem a SOTE a maga 251-300. helyével, amióta a ténylegesen elit CEU-t kiűzték.
Azaz: az egyetlen kiemelkedő dolog Győrben az Audi, minden más szempontból az egyetem a futottak még kategória. Járhatsz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!