Most bejelentették, hogy újranyitják az iskolákat április 19-én. Mit gondoltok tényleg így lesz?
"Talán naiv vagyok"
hát eléggé...
Értem én, hogy "beótjuk a tanáokat utána nyít az iskóla", de kik vannak többen, a tanárok vagy a diákok??
Nézzünk egy középiskolát. Szerintem 30fő nem volt az iskolaszemélyzet gondnokostól, portástól, de járt oda több, mint 1000 tanuló. Osztályonként ugye 15-30 (vagy volt ahol 40). Csak a középiskolai kollégiumnak volt 113 lakója. Hogy akarnák ezt újranyitni?? Vagy akár az általános iskolákat?? Ha volt akkora baj, hogy be kellett zárni, a tanárok oltottsága semmin nem fog változtatni.
Ha újra nyitnak hirtelen mindent az arra lesz jó, hogy lapítanak, mint kaki a fűben várnak, majd kongatják a harangot, hogy negyedik hullám.
Most akarnak talán valami enyhítéseket, de mire???
Most jött el az a kórházakban, hogy olyan szinten van a túlterhelés, hogy senkit nem éleszthetnek újra. Majd Orbán nyitná az iskolákat??
Főleg úgy, hogy a pedagógusokat ha beoltják akkor mehet minden??
Megint beindulna a nagyüzemi tömegközlekedés, mert nem mindenki gyalog jár az iskolába vagy tudnak kocsival vinni. Ha nem nyithanak a kolik akkor sokan nem is tudnak menni, pl a középiskolások vagy az egyetemisták. Ez a nyitjuk az országot szép és jó, de én már nem reménykedek benne, hogy ebben a félévben koptatom a padot az egyetemen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!