Mikor lesz iskola?
Figyelt kérdés
Lenne egy olyan kérdésem hogy mikor lesz újra iskola? Mert azt beszélik hogy elvileg jövő hónapban kinyitnak a sulik
Tehát most ez igaz?
2021. márc. 27. 16:36
1/10 anonim válasza:
Most lett hivatalosan is április 19 a nyitás, a portfolio lehozta.
2/10 anonim válasza:
ez azért nem biztos, az átoltottságtól teszik függővé, de az eddigiek alapján én inkább azt mondanám hogy nem nyitnak ki még 19-én, maximum később
3/10 anonim válasza:
A Magyar Közlönyben szerepel a dátum, mostmár biztos
4/10 anonim válasza:
Egy hét múlva megjelenhet benne más is, sajnos ez a jelenlegi helyzetben nem mérvadó, de abban igazad van, hogy ellenkező Közlönyig ehhez kell igazodni
5/10 anonim válasza:
"Mindezen túl, mint arról beszámoltunk, április 19-én kinyitnak az iskolák, óvodák, ezt már kőbe véste a kormány rendelet, nincs egyéb feltételhez kötve az iskolák kinyitása."
6/10 anonim válasza:
rendeletben volt a jan 11-is... HA még emlékszünk.
7/10 anonim válasza:
Most április 19 a céldátum, de ebben még simán lehet csúszás.
8/10 anonim válasza:
hát jó, legyen igazatok, én ezt kívánom. Csak a tények mást mondanak már. A január teljesen más volt, mostmár meglesz a 2,5 millió beoltott, és ehhez ragaszkodnak, hogy ekkor kinyitják az iskolákat. Valamint a tanárokat is beoltják, ez se volt így januárban.
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor hogy ha nem lesz eltolódás, a közép iskolák is kinyitnak?
2021. márc. 27. 19:21
10/10 anonim válasza:
szerintem azok közül, akik itt válaszoltak, senki se kívánja, hogy tovább húzódjon, csak arra akartuk felhívni a figyelmet, hogy 1: változhat a vírushelyzet 2:változhat a kormány gondolkodása...
és igen,ha nem jön közbe semmi, kinyitnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!