Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért kezdődik megint ez a...

Miért kezdődik megint ez a hisztéria, hogy érettségi megírása helyett a jegyeik átlaga alapján értékeljék?

Figyelt kérdés
Tán nincs idejük tanulni a diákoknak?

2021. márc. 22. 23:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%

#10 "Én inkább annak örülök, hogy a digitális oktatás gyengesége miatt nem törölték el a tanévet"

Fuu, ne is mondd. Biztos agyvérzést kaptam volna ha még egy évet járnom kellene. Már így is 5 éve járok ide mert ötévesbe jelentkeztem de ki van mindenem az egésszel már így a végére.

2021. márc. 23. 07:16
 12/18 anonim ***** válasza:
45%

Mert szeretnének úgy papírt, hogy nem dolgoznak meg érte, ilyen egyszerű.

Ha van egy parányi esély a megúszásra, akkor inkább bizakodnak, hogy bejön, mint tanuljanak. Még 3 hónap van a szóbelikig, amikre kb. 0-ról fel lehet készülni egyedül, ha valaki AKAR. Itt az akaraton van a hangsúly. De igazából tökmindegy, az érettségi vicc kategória, manapság minden írástudatlannak van, tehát igazából oda is adhatnák nekik csak úgy, úgysem jelent már semmit. Önéletrajzba se írja bele senki annyira alap.

2021. márc. 23. 07:55
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

#12 Na ne mondd.

Nálunk a legkeménykezűbb tanár is azt mondta, hogy nem lenne fair ha rendesen lenne megtartva. Minimum úgy mint tavaly de a legjobb az lenne ha választható lenne melyik részt szeretné

2021. márc. 23. 08:00
 14/18 anonim ***** válasza:
19%
Fél vizsgáért fél bizonyítvány. 100 éve valahogy mindenki túlélte, ti is túl fogjátok. De ha nem vesznek fel valahova, legalább tudtok mivel takarózni.
2021. márc. 23. 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:
81%

#14 Akkoriban te is így megkövetelted volna.

Bár megértelek, valószínűleg mikor mi idősebbek leszünk akkor mi is fogunk irigykedni majd az akkorra már még könnyítettebb helyzetük miatt, dehát ez van.

A világ fejlődik, nem lehet leragadni a Kádár korszakban örökre ahol "aki nem dolgozik az ne is egyék" felfogás volt az elfogadott.

2021. márc. 23. 08:46
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
Nem irigykedek, csak ha van egy követelményrendszer, aminek a teljesítésével adott képesítés jár, akkor az vonatkozzon mindenkire. Pont olyan ez is, mint a nyelvvizsga nélküli diploma. Nekem kettő is volt mire lediplomáztam, és nem esett nehezemre, egyszerűen igényem volt rá, hogy tudjak nyelveket. Ha most valakinek igénye van arra, hogy rendes egyetemre felvegyék, nem most fog elkezdeni kifogásokat gyártani, hanem rég erre készül. A céljaidért tenni kell, nem kifogásokat és a körülményeket hibáztatni, ez a felnőttség.
2021. márc. 23. 10:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#16 Jó, én értem, csak tudod most ez van. 30 év múlva már azon fognak filózni, hogy érettségi sem kellesz egyetemi továbbtanuláshoz aztán ugyanúgy mi is felhozhatjuk ezt érvnek, hogy hát bezzeg a mi időnkbe még meg kellett kicsit izzadni érte.
2021. márc. 23. 10:23
 18/18 anonim ***** válasza:
25%
30 év múlva venni lehet majd ezeket.
2021. márc. 23. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!