Miért kezdődik megint ez a hisztéria, hogy érettségi megírása helyett a jegyeik átlaga alapján értékeljék?
#10 "Én inkább annak örülök, hogy a digitális oktatás gyengesége miatt nem törölték el a tanévet"
Fuu, ne is mondd. Biztos agyvérzést kaptam volna ha még egy évet járnom kellene. Már így is 5 éve járok ide mert ötévesbe jelentkeztem de ki van mindenem az egésszel már így a végére.
Mert szeretnének úgy papírt, hogy nem dolgoznak meg érte, ilyen egyszerű.
Ha van egy parányi esély a megúszásra, akkor inkább bizakodnak, hogy bejön, mint tanuljanak. Még 3 hónap van a szóbelikig, amikre kb. 0-ról fel lehet készülni egyedül, ha valaki AKAR. Itt az akaraton van a hangsúly. De igazából tökmindegy, az érettségi vicc kategória, manapság minden írástudatlannak van, tehát igazából oda is adhatnák nekik csak úgy, úgysem jelent már semmit. Önéletrajzba se írja bele senki annyira alap.
#12 Na ne mondd.
Nálunk a legkeménykezűbb tanár is azt mondta, hogy nem lenne fair ha rendesen lenne megtartva. Minimum úgy mint tavaly de a legjobb az lenne ha választható lenne melyik részt szeretné
#14 Akkoriban te is így megkövetelted volna.
Bár megértelek, valószínűleg mikor mi idősebbek leszünk akkor mi is fogunk irigykedni majd az akkorra már még könnyítettebb helyzetük miatt, dehát ez van.
A világ fejlődik, nem lehet leragadni a Kádár korszakban örökre ahol "aki nem dolgozik az ne is egyék" felfogás volt az elfogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!