Harmadik hely: 29 lettem és 32 embert vesznek fel.
Az igazi kerdes az hogy van e eselyem bekerulni az elso ketto gimnaziumba?
Ha csak egy adott varoson belluli gimikbe jelentkezem es nem vesznek fel semelyikbe akkor a hozzam legkozelebbi gimnaziumba kerulok vagy amit utolsonak jeloltem?
Elsőbe szerintem biztosan nem vesznek fel ennyivel. A másodikba elég kevés az esély, tudnék olyan gimit és tagozatot ahova felvennének így de a legtöbb helyre ez nem elég.
2021. márc. 21. 23:32
2/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de az első két helyre nem sok esélyed van bekerülni. Persze ha az oktatas.hu oldalon rákeresel az adott iskolára akkor talán pontosabb választ lehetne adni.
2021. márc. 22. 06:10
3/9 anonim válasza:
Nincs sok esélyed
2021. márc. 22. 09:07
4/9 anonim válasza:
A harmadikba biztosan felvesznek, de az első kettő nagyon felejtős, főleg, hogy idén több nyolcadikos írta meg a felvételit. Amúgy igen, ha egy általad jelölt iskolába sem vesznek fel, akkor a körzeted gyűjtőiskolájában helyeznek el, mivel 16 éves korodig tanköteles vagy, addig muszáj iskolába járnod.
2021. márc. 22. 10:45
5/9 bbmarta válasza:
Vagy részt vehetsz a pótfelvételi eljárásban, onnan azért még bekerülhetsz egész normális gimikbe is! Én biztos megpróbálnám! De a 3.helyen bent vagy!Egyébként a 2. sem reménytelen, ha nem akarsz annyira topgimibe menni! Ha megírod, melyik sulikról van szó, jobban tudunk segíteni!
2021. márc. 22. 11:43
6/9 anonim válasza:
Ha megmondod melyik gimnáziumról és tagozatról van szó, akkor meg lehet nézni az OH honlapján, hogy tavaly vagy 2 évvel ezelőtt hányadik volt azon a tagozaton az utolsó bejutó. Ha rajta van a gimi [link] oldalon, akkor ott is meg tudod nézni a kalkulátornál.
2021. márc. 22. 13:42
7/9 A kérdező kommentje:
1.iskola:Leőwey Klára(Pécs)
2.iksola:Nagy Lajos(Pécs)
3.iskola:Kisfaludy Károly(Mohács)
2021. márc. 23. 15:22
8/9 anonim válasza:
Nagy Lajos általános tagozatán lenne esélyed, a többi tagozatán nem igazán. A táblázatban meg tudod nézni az előző évek ponthatárait és az utolsó felvett rangsorszámát
Nagyon sokan szintén csak egy opciónak írták be a gimiket. Van rá esély, hogy egyesek mégsem az első 2-be mennek, így simán lehet esélyed. Persze ez nagyon iskola függő.
Javaslom, hogy írj rá olyan diákokra, akik ezen a tagozaton tanulnak jelenleg, hogy meséljenek a felvételiről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!