Lenne esélyem bekerülni a Kőbányai Szent László Gimnáziumba?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy 75 ponttal lenne esélyem bekerülni a Kőbányai Szent László Gimnáziumba?
Ez az álomiskolám, és sehol máshol nem tudom a következő éveimet elképzelni, csak itt. A legjobb barátaim mind ide jelentkeznek, de ők jobb központi írásbelit írtak nálam.
Elvileg a héten derül ki, hogy behívnak -e szóbelire. Nagyon reménykedek abban, hogy a 75 pontom elég lesz! (A hozott pontjaim szerintem egészen jók, nyolcadik második félévében volt egyetlen négyesem, de a többi mint ötös)
Biológia-kémia szakra jelentkeztem.
Azt olvastam, hogy az előző években 74-75 ponttól hívtak be gyerekeket szóbelizni.
Sokat segítenétek véleményeitek leírásával, válaszaitokat előre is köszönöm!
Igen, behívtak, pénteken voltam, szerintem nagyon jól sikerült:)
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!😊
Kedves Kérdező!
A fiam ugyanezen a tagozaton kicsit előrébb van. Drukkolj te is, hogy sikerüljön neki az Apáczai és akkor ő már biztosan kipottyan előled!;-) Én szorítok neked nagyon! Egyébként szerintem bekerülsz. Igaz, hogy idén mindenhova többen jelentkeztek, de ezért aztán sokkal többen fognak kiesni is a rangsorból is mint eddig, mert elmennek máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!