Angol vagy magyar emelt szintu erettsegin konnyebb 50%ot elerni?
Ha jó a nyelvérzéked, angol. Azt válaszd, amelyiket úgy érzed, könnyebben tudnád teljesíteni.
A magyarra és a törire mondják általánosságban, hogy nagyon nehezek, szóval ha angollal nincs bajod, én azt választanám, mert egy jól sikerült magyar közép elég jól fel tudja húzni a pontjaidat, és annak az írásbeli része pl gyakorlatilag szövegértés, plusz a szövegalkotást kell begyakorolni.
Angol.
Magyar elég nehéz. Arra nem elég az iskolai órákon való részvétel. Külön érdeklődés kell hozzá,már alt suli óta.
Persze nem lehetetlen, nekem tavaly szóbeli nélkül 52% lett😅 szóbelivel talán húzhattam volna fel.
Angol.
A magyar nem csak verselemzés emelt szinten, kell hozzá egy olyan műveltség, amihez nem elég az alap magyaróra.
angol.
tavaly érettségiztem, angolból éd magyarból is emelteztem, egyikre sem készültem kifejezetten.
az angol 83% lett, a magyar 75, de en rengeteget olvasok es elég nagy lexikai tudást tudhatok magaménak.
az angol emeltre bőven elég egy közepes b2 szint, hogy 75% felett írd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!