Magyar érettségi. Ha csak az első feladatrészt csinálom meg, ami szövegértés és a második részhez semmit nem írok, meg lehet a kettes?
Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy a kettes csak akkor van meg, ha a szóbelin is elérem a minimumot.
A kérdés az, hogy az írásbelin mindkét részt még kell csinálni ahhoz, hogy értékelhető legyen?
Ugyanez a kérdésem a történelemnél is.
Ha nem írok esszét, de az első részben megszerzem a minimum pontot.
2021. febr. 12. 00:58
1/2 anonim válasza:
Ha azóta nem változott a szabály, mióta én érettségiztem, akkor meglehet a kettes.
De nyilván ettől függetlenül hülyeség ezt csinálni :)
2/2 anonim válasza:
Miért nem akarsz esszét írni? Randid lesz aznap, vagy mi?
Meg kell nézni, hogy mire mennyi pont jár. Ha jól rémlik, akkor összesen 150 pontos a magyar és a töri, neked ebből 38 pontot kell elérned, ez a kettes alsó határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!