Ideiglenes rangsor, kételkedés. Tudnátok segíteni?
Sziasztok!
Ma derült ki a Budapest, 8. kerületi Vörösmarty Mihály gimnázium ideiglenes felvételi jegyzéke. A kérdésem az lenne, ki hányadiként (hány ponttal) került be az előző években oda?
Én 100 és 130 között vagyok (pontosan nem szeretném elmondani, az azonosítóm miatt). Tavaly a 145. volt az utolsó bejutó. Mit gondoltok lenne esélyem?
Még annyi, ha esetleg oda jársz TT-re, véleményeznéd, hogy milyen? Tanulnak tovább orvosi pályára onnan, lehetséges egyáltalán?
Minden választ nagyon szépen köszönök!
Szia!
Nem tudom, hogy bkerülhetsz-e ennyire hátulról, de ha az orvosi a cél, akkor egy ennyi ponttal egy erősebb iskolába is bekerülhetsz olyan tagozatra, ami komondottan biológia-kémia (pl. Szinyei). Az új nat miatt nem tagozatos helyen nagyon kevés lesz a kémia, ezt nehéz megugroni. Nézd meg van-e speciálisan neked való tagozat.
Nem tudom, van-e még rá szükséged, akkor az utolsók felvett rangsorszáma az angol nyek-tt osztályba:
2020: 145. (149ponttal)
2019: 130. (152ponttal)
2018: 111. (143ponttal)
Gondolom valahol 120valahanyadik körül lehetsz, az alapján meg felvesznek, nyugi valószínűleg. Gratula ^^
Köszönöm szépen! Ezzel most feldobtad a napom.
Esetleg, te is nyolcadikos vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!