Gimnáziumi felvételi ideiglenes rangsor?
Én anno 69. voltam a szakon, ahová végül 19 embert vettek fel. 62. egy másikon, amit 3. helyen jelöltem meg, és, ha oda vesznek fel, akkor is ugyanabba az osztályba járnék, mint most. 36-an vagyunk, akkoriban megszámoltam, a 24. helyen voltam a pontjaim alapján a sorban, úgyhogy, ha azt nézzük, én 45/37 helyet csúsztam előrébb.
Jelentkeztem 2. helyen egy 3. szakra is, ott 70 valahányadik helyen voltam, az volt az első helyen, csak aztán annyira erőltette a volt ofőm azt a vonalat, hogy megcseréltem, hogy véletlen se oda jussak be.
Én úgy érzem jó döntést hoztam, mert normálisabb ofőm és jobb osztálytársaim lettek ezáltal.
/végzős válaszoló, nem fővárosi gimiből/
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Leírom, hogy hol hányadik vagyok: Deák 35. 9ből, major 92. 15-7ből, Szent Imre 59 és 69 17;17ből.
Úgyhogy kicsit félek. A Madáchból még nem jött semmi, de szerintem az talán jobban sikerült.
Remélem itt is csúsznak ennyit, mint a másodiknál, de igazából biztos ott lesz a legjobb ahova végül menni fogok! (Bíztatom magam)
A Deák téri felejtősnek tűnik...mi oda be sem adtuk bioszra, mert lehetetlen olyan kevés gyerek közé bejutni, még a Fazekasba is könnyebb...
A Szent Imre idegen nyelvi osztályába van jobban esélyed,A Városmajor is necces...A Madáchban általában kicsit alacsonyabbak a pontszámok, de ott is nagyon tagozatfüggő, hogy hova hanyadik helyről veszik fel az utolsó diákot...
Köszönöm, hogy utánanézett!
A Madáchot jónak éreztem, úgyhogy reménykedem!
De, beírtuk a Baár-Madast, de valamiért azt írták a nevemhez, hogy nem értékelhető. Valamilyen papír később érkezhetett meg hozzájuk. Az Apáczai nagyon jó, szurkolok, hogy felvegyék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!