113. vagyok a bp-i Kölcsey Ferenc Gimnázium angol-olaszos ideiglenes felvételi rangsorán. Van esélyem? A többi lent.
Hát azt nem tudom miért csak ennyit engedték beírni, mikor beadáskor már megvan az elért pont. Mindig kell választani olyan iskolat, ami gyengébb, de tetszik, Pl beírhattad volna a Szentgyörgyi Albert Gimit, Petőfit stb. Mondjuk ezt csak azért írom, hogy ha valaki jövőre olvassa tanuljon belőle.
Ami téged illet, igen, ugyanazon iskola más tagozatát be lehet írni sorrend módosításkor, amennyiben ugyanaz a szóbeli felvételi követelmény. Nem tudom ez igaz-e a Kölcsey re, de próbáld meg beírni a francia nyeket meg a francia kéttannyelvűt, hátha. Kölcsey előtt melyik sulikat írtad be? Amúgy nyugi, ha nem vesznek fel sincs veszve minden, szoktak maradni üres helyek ahová még be lehet jutni, csak ha így jársz ne várjátok meg amíg megjelennek a póthelyek hanem előtte telefonáljátok már körbe a lehetséges sulikat. Max hozott ponttal van esélyed hogy pótba felvesznek.
Megnéztem, te ha jól gondolom angol haladó-olasz kezdőre jelentkeztél és angol szóbeli volt? Ebben az esetben pluszba felveheted a 0004-es angol francia tagozatot, mert ott is angol a felvételi tárgy. Simán menjetek be és pluszba írassátok be a sorrend módosításkor a suliban.
Viszont a 0001-es francia kéttanon magyar szóbeli van, azt nem írhatod be utólag, mert nem szóbeliztél magyarul. Tavaly a francia osztályhoz kellett kevesebb pont, tavaly előtt az olasz hoz, ha bírod a franciát nő az esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!