Altalaban ki szokott lenni erettsegin a felugyelotanar?
Te tanárod, vagy ha nem a te tanáraidból, akkoris te sulód tanári karából. De szóval olyan tanár mindig, akinek az nem szakja, amiből éppen írtok, hogy NE tudjon nektek benne segíteni.
Szóbelin meg a vizsgabizottságban te tanáraid, és még 2-3 szerintem szintén tanár, de másik iskolából.
*nálunk asszem 3 külsős tanár volt bent szóbelin a mieink mellett. Úgy emlékszem.
Egyszer amúgy hallottam egy olyat,nem nálunk volt szerencsére; hogy a vendég tagjai a vizsgabizottságnak, vagy abból valaki kitalálta, hogy ők nem fognak bejönni mind a 3 nap, át kell szervezni a beosztást; és akkor átszervezték az érettségi első napján a vizsgázó diákok beosztását kétnaposra. Tehát úgy hirtelen. Tehát azért erre még figyeljetek, csak gondoltam, leírom,hátha hasznos. Remélem ilyen több helyen nem történt , meg nem is fog. De szóval én ezt csak hallottam, de durva.
*mármint a szóbeli első napján megmondták,közölték,hogy ők nem jönnek mind a három napot, szervezzék át.
És akkor átszervezték. Tehát nem is gondolom feltétlenül,hogy minden diáknál ott volt minden tétel, ha háromnaposra készültek; hogy át tudja olvasni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!