Maximum hány OKTV-én vehetek részt?
Bármennyin. Én négyen indultam, annyin tehát biztos lehet ;)
De ugye felkészülni mindre lehet nem lesz egyszerű...
Hivatalosan amennyiből csak akarsz
Nyilván egy tárgyból csak egy kategóriában versenyezhetsz (kivéve talán infoból lehet többől is mert ott van programozás) de inkább az a kérdés mennyire van energiád. Én mindkét évben kettőből voltam (biosz, kémia), harmadikat már nem mertem be vállalni
Mi az a hat? Úgysem jutsz tovább mindegyikből, elmehetsz, ha szeretnél :) Aznap nekünk nem kellett suliba menni, legalább azt is megúszod, ha szeretnéd :D
Sok sikert, szurkolok! :)
Töri,Földrajz,Matek,Angol,Biólogia,Fizika,
de Töri Földrazot biztosan részt veszek matek angol még megondolom.
Hát kérdező nem vagy szívbajos az biztos. Egyik sem túl alibi tárgy Oktvn( mondjuk nem mintha nagyon lenne olyan). Ha gondolod indulj el nyugodtan de rendesen ne készüljél mind a hatra mert egyre is sokat kell ezek közül. A legszimpatikusabb kettőre mondjuk tanulj sokat, de a többire inkább csak készülgess. Ha meg megjön h miből jutottál be a második fordulóba akkor meg gondold át újra hogy mire érdemes a legtöbb energiát fordítani.
Nyilván van az az ember aki hat tárgyból is fel tudna készülni rendesen, lehet hogy kérdező te is azok közé tartozol de engem annó még a két tárgytól is óvtak a tanáraim hogy nehogy túl terheljem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!