Lesz még idén iskola?
Figyelt kérdés
Szerintetek?2021. márc. 8. 01:11
41/51 anonim 

válasza:

Elvileg lesz. Már alig várom a témazárókat...
42/51 anonim 

válasza:

Végre helyreáll minden a maga rendje szerint! ☺️ Jó sulit srácok! Készüljetek a dolgozatokra, hogy okosak legyetek és ne romoljon az átlagotok! ☺️
43/51 anonim 

válasza:

Neked is jó sulit és sok sikert a továbbiakban Peti! :D
44/51 anonim 

válasza:

Aki szerint a dolgozatoktól lesznek okosak, az valamit nagyon nem ért...
45/51 anonim 

válasza:

Valóban, a mai generáció azt isteníti, aki jól nyomja Tiktokon, aki meg kifejleszt egy vakcinát és beleöl a kutatómunkájába éveket, azt meg elkezdi szapulni. Akkor visszaszívom, ne tanuljatok, hiszen minek az 😔
46/51 anonim 

válasza:

Nem azt mondom, hogy ne tanuljanak, hanem azt, hogy nem attól lesznek okosak, ha a dolgozatokra tanulnak, hanem akkor, ha azoktól teljesen függetlenül is, mert nem az a lényeg, hogy ki hányast kap.
47/51 anonim 

válasza:

Tanulja mindenki azt ami érdekli.
48/51 anonim 

válasza:

Akkor sokan a számítógépes játékok rejtelmeinél nem jutnának tovább... :)
49/51 anonim 

válasza:

#48 Nem tudom... Én mikor újítottam házat találtam kőművest, ácst, bádogozót.
Amikor hivatalos ügyet intézek mindig van aki fogad.
A boltok tele vannak élelmiszerekkel
Magyarán működik az ország, a világ és nem a számítógépes játékok rejtelmeivel keresik az emberek a kenyerüket.
Mindenkinek van választása mit tanuljon és ez így van rendjén.
Aki politikus szeretne lenni az nyilván tanulja keményen a törit, irodalmat, nyelveket de aki asztalos akar lenni az úgyis csak arra törekszik, hogy legyen egy kettes érettségije.
50/51 anonim 

válasza:

"működik az ország, a világ és nem a számítógépes játékok rejtelmeivel keresik az emberek a kenyerüket.
Mindenkinek van választása mit tanuljon és ez így van rendjén."
Nem mindenkinek, hanem csak minden felnőttnek. Nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!