Az egyetem is újranyit március 22 után?
Figyelt kérdés
Most bezárnak mindent addig. Szerintetek az egyetem újranyit?2021. márc. 4. 11:54
1/9 anonim válasza:
Nem az évben már nem megyünk vissza nagy az esély rá.
2/9 anonim válasza:
nem hiszem, eloszor mas szigoritasokat fognak visszavonni (szerintem)
4/9 anonim válasza:
Egyetemek szinte az utolsók között fognak megnyitni szerintem, szeptemberre tippelek, de még azt se tartom biztosnak. Mivel ez a korosztály lesz beoltva legkésőbb és ebben a korosztályban terjedne leggyorsabban a vírus.
5/9 anonim válasza:
Mi ugyanúgy bejárunk gyakorlatokra, mint eddig, szerintem nálunk nem lesz semmi változás ezután se...
25-en nyomorgunk egy fél osztályteremnyi térben.
6/9 anonim válasza:
4-es szeirntem a kozepiskolakkal is ez lesz a helyzet
7/9 anonim válasza:
Ebben a tanévben kizárt de még szeptemberben is kérdéses bár már örülnék ha tényleg jelenléti oktatás lenne mert 2020.Március 10-től mostanáig távoktatásban tanultam és hát már kezdek megbolondulni hogy senkivel nem találkozhatok ez miatt mert több száz kilométerre vannak.
8/9 anonim válasza:
Nem lenne már sok értelme arra a 2 hó apra visszamenni
9/9 anonim válasza:
Éreztem én, nálunk minden marad a régiben: [link]
Mit nekünk vírus, jelenléti oktatás volt, van és lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!