A gólyatáborok általában mennyire szoktak zsúfoltak, és "bulizósak" lenni? (lentebb kifejtem)
BME+ELTE VIK+IK érdekelne elsősorban. Tudom hogy vírushelyzet meg stb.. ezt most ne vegyük figyelembe, lehet majd csak jövőre kezdek úgyis.
Mivel vidéki vagyok, így szerintem nem lenne rossz ötlet elmenni, hogy legyenek már az elején ismerőseim, de nem tudom mennyire éri meg. Egészen extrovertált vagyok, szeretem a társaságot, de nem vagyok túl közvetlen. Inkább a nyugisabb, beszélgetős, iszogatós, összejöveteleket szeretem, kevesebb emberrel.
Ha nagyon ömlesztve van a társaság, nem lehet elvonulni a zajtól (vagy nincs hasonlóan visszafogott ember aki elvonulna), és ilyen házibuils, fesztiválos hangulata van a dolognak akkor jobban meggondolom a részvételt. Persze ezzel sincs bajom, csak nem egészen nekem való
"Mivel vidéki vagyok, így szerintem nem lenne rossz ötlet elmenni, hogy legyenek már az elején ismerőseim"
Ennek semmi köze ahhoz, hogy vidéki vagy-e, eleinte senki se ismer senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!