Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mire gondolnátok ez alapján?

Mire gondolnátok ez alapján?

Figyelt kérdés

Behívtak minket suliba (végzősök vagyunk) és a tanár akivel voltunk órán alig néz rám, úgy érzem sosem nekem magyaráz, max néha rám néz. Pedig sokszor próbálom órán vele felvenni a szemkontaktust. Óra vége fele volt kétszer-háromszor h rám nézett, de akkor már befejezte az órát és vmi papírmunkát csinált.

Viszont szünetben (nem csak most, sulizár előtt is) ha egy helyen vagyunk akkor nagyon sokszor rám néz, van hogy sokáig is.

Most ezek alapján kedvel, vagy nem?

2021. febr. 26. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Semmi különösre nem kell gondolnod
2021. febr. 26. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Ebből nem derül ki. Nekem is volt tanárom aki órán alig nézett rám mégis jó voltam nàla a tárgyból és nem szivatott egyaltalan.
2021. febr. 26. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Valószínű többen vagytok egy osztályban xd elég furcsa lenne ha mindig egy embert bámulna a tanár. Lehet hogy te fel akartad venni vele a szemkontaktust de ő ezzel nincs tisztában és nem fog a szemedbe bámulni :D Semmire nem kell gondolnod inkább furcsa bizarr ez az elgondolás, hogy mindenképpen kifejezetten veled kellene szemkontaktust tartani.
2021. febr. 26. 21:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Jajj :D Nem azt mondom hogy csak nekem magyarazzon, es nezzen folyton engem. Hanem hogy oran 45 perc alatt egyszer max ketszer nez ram. Mig mas tanar mindenkinek magyaraz akin latja hogy figyel.

Ennek ellenere szunetben meg sokszor nez. Na mindegy :)

Koszi a valaszokat!

2021. febr. 26. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!