Van esélyem a TÁG-ba (debrecen)?
Figyelt kérdés
A központim türhető lett Matek: 41 ,magyar: 33, viszont a szóbeli gyász . 4 feladatból csak 1et tudtam , (a többinél a beszélgetés közben jöttem rá, végén azt mondta a tanár hogy jol gondolkoztam )
Tantárgyakból max. pont , mat infó szak
A válaszokat előre is köszönöm
2021. febr. 26. 09:18
1/4 A kérdező kommentje:
42. vagyok az ideiglenes ranglistán , 17 embert vesznek fel.😭😭😭
2021. márc. 1. 16:13
2/4 A kérdező kommentje:
*43.
2021. márc. 1. 16:14
3/4 anonim 

válasza:

Siman van eselyed ne izgulj! Es semmikepoen ne modosits a sorrenden! Hidd el! Majd mások beijednek, módosítanak és te ott leszel.
Egy anno 41. helyen álló, /17 főre/ exTÁGos bikémes lány
4/4 anonim válasza:
Én régen a humánra jelentkeztem, akkor az volt hogy előtte a 90. Hanyadikat is felvették. Én 72 voltam mindenki mondta hogy lesz esélyem sikerülni fog. Nem sikerült, nem vettek fel :D még fellebbezés után sem :(( minden szempontnak megfeleltem csak helyhiány volt az indok ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!