Mi a véleményetek a Móricz Zsigmond Gimmnáziumról? ( Tiszakécske )
Figyelt kérdés
Hanyas átlagtól veszik fel oda a diákokat? Milyenek a tanárok ? Jó suli mármint hogy nem veszek fel oda " bárkit " de nem is kítűnő tnaulónak kell lenned?2010. aug. 17. 12:35
1/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó iskola bár én még csak mellé járok (általános részre) aki gimibe akar járni, annak bőven tökéletes :)azt nem tudom, hogy hanyas átlagtól vesznek fel. Nagyon jók a tanárok, nekem az egyik kedvencem a Rády György (tanít mind a két részen) Informatika tanár, Illetve a Vargáné Nagy Zsuzsanna angol szakos tanárnő. Nem vesznek fel szerintem bárkit, mert elég jó iskola, szinte minimális bukással, és nem kell kitűnőnek lenni.
2/5 A kérdező kommentje:
ah annak örülök :D
most leszek nyolcadikos és kikéne találni hogy hová kéne menni esetleg :)
2010. aug. 17. 15:14
4/5 anonim válasza:
Szar! Már egy éve járok ide. Most idén fogok átmenni másik suliba. A tanárok vegyesek,szerintem a legjobb tanárok: Maros Miklós (angol) és Bogárné Gabriella(matek)! Az osztályok nem összetartóak és sok a klikk. Ezért is megyek át Kekcskemétre! Összeségében nem jó suli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!