Kölcsey Ferenc gimnázium? pesti
Figyelt kérdés
érdekelne milyen a közösség franciára szeretnék bejunti bár kevés esélyem van. Milyen a közösség? Esetleg milyen volt a gólyatábor, vélemények a gimiről? Szóbelin részletesen mi volt? Igazából bármi jöhet a Kölcseyről:)!2021. febr. 18. 19:32
1/11 anonim 

válasza:

Szia! Én is beírtam a kolcseyit:) nekem van egy pár ismerősöm és azt mondják a golyatabor nagyon jó
2/11 A kérdező kommentje:
1 válaszoló
köszönöm szépen a választ reménykedek benne h tényleg igaza van az ismerőseidnek:)
várom a további válaszokat:))
2021. febr. 21. 19:17
3/11 anonim 

válasza:

A közösség tényleg jó, a francia kéttan is nagyon, de a többit nem ajánlom annyira.
5/11 anonim 

válasza:

Oda jártam, tapasztalatból. Nem a legjobbak a tanárok átlagban (persze van néhány nagyon jó is), a nyelvoktatás pedig, hááát... az angol ilyen alibi. Biztos vagyok benne, hogy többre számítasz, mint ami ott történik, eddig mindenki ezt mondta. A francia (NEM KÉTTANON) és a német elég gyenge, az olasz még elég jó.
6/11 anonim 

válasza:

koszi a valaszt 5ös, en egyebkent a francia kettanra mennek vagy az angol francia NYEKre,és kb hány ponttal lehet bejutni, vagy te mennyivel jutottál be amikor felveteliztél? (nekem 73 pont lett az irasbelim es max a vitt pontom, a szobeli ugy erzem jol sikerult)
7/11 anonim 

válasza:

Én is angol francia nyekre jártam, ugye az fél osztály (de itt nem ér túl sokat a francia oktatás). 73 pontos lett az írásbelim, max pontos a szóbelim, a vitt pontok pedig nem tudom, hogy vannak már, de 7-ben 3db négyesem volt, a többi ötös, 8-ban pedig 2db négyes, többi ötös. Az ideiglenes listán (ami szintén nem emlékszem már mikor van, de az én időmben akkor lehetett csak sorrendet változtatni), 36. vagy 38. voltam, de ugye sokaknak nem ez a suli volt az első helyre beírva, így ők kiestek előlem.
9/11 anonim 

válasza:

Kérdező! Végül jelentkeztél? És ha igen hanyadik vagy a rangsorban?
10/11 A kérdező kommentje:
hát sajnos mivel kevés lett a központim, így agyon nagyon hátul vagyok szóval nem nagyon esélyes:/
2021. márc. 31. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!