Felvesznek ezekbe az iskolákba?
Szerintem lehet esélyed, mert mindegyiket sokan meg szokták jelölni a sokadik helyen, nyilván így kalkulálnak a szóbeli behíváskor is.
Még ha a központid nem lett olyan hűdejó (nem tudom, hogy most milyen lett az átlag, ténylegesen mennyire volt nehéz), azért ez nem egy rossz eredmény, és ha kitűnő voltál az sokat dob. Ha a szóbelikre rákészülsz, akkor akár sikerülhet a László is. (én oda jártam, imádtam)
Persze ez minden évben változik.
Mindenesetre ha félsz, hogy nem sikerül semelyik sem, és még van rá lehetőséged, akkor írj hozzájuk egy-két iskolát, ha másért nem, hát hogy megnyugtasson.
Szent Lászlóba tavaly ennyi ponttal angolra be se hívtak volna szóbelizni, humánra meg nem vettek volna fel. Mivel egyre többen jelentkeznek ezért nem hiszem hogy ezek a ponthatárok csökkennének.
Kölcseybe angolra behívtak volna szóbelizni, egy 45pont körüli szóbelivel fel is vettek volna. Ha tényleg jól megy az angol akkor ide van esélyed. A József Attilát sajnos nem nagyon ismerem.
Itt meg tudod nézni hogy tavaly hány ponttal vették fel az utolsót és hogy hány ponttal hívtak be szóbelizni: [link]
Egyébként nem értem a szüleidet hogy miért nem lehetett még egy iskolát bejelölni. Nem esélytelen a helyzeted de azért nem is túl biztos egyik suli sem. Utolsónak általában meg szoktak jelölni egy olyan iskolát ami ha nem is álmaid iskolája de biztos felvesznek mert ha most nem vesznek fel sehova akkor utána már tényleg csak a nagyon szar sulikba lehet jelentkezni ahol maradt hely.
Azért én szurkolok neked én a Szent Lászlót és a Kölcseyt is bejelöltem szóval ha felvesznek ugyanarra a helyre akkor évfolyamtársak leszünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!