Szorgalmi idoszak?
Sziasztok,
Nalam tapasztaltabb egyetemistak tapasztalat/velemenyet szeretnem kerni.
Diohejban a dolog, 1. eves mernok szakos hallgato vagyok (villamos) es ugy erzem nem jol csinalom azt, amit. Az elso felevben meglett minden targy de ugy erzem nem igazan jo a technikam, bejartam minden foglalkozasra es ezek utan a koliban minden nap meg elovettem es tanultam/gyakoroltam a peldakat, hetvegen. Most, hogy online oktatas van kb orak utan kicsit pihenek es, amint veguk ugyanez. Hetvegen is szoktam tanulni, pontosabban lelkiismeretfurdalasom van, ha nem keszulok/tanulok de mostanaban kezdtem el erezni, hogy kezdek kimerulni, tikkel a szemem,nem fog az agyam, testilek-szellemileg teljesen dead vagyok,alszom de felesleges..,es meg sorolhatnam.
Leginkabb kivancsi lennek, hogy ti hogy tanultok/osztjatok be az idotoket.
Koszi elore is, az ekezeteket/esetleges helyesirasi hibakat nezzetek el :D .
Ne tanulj minden nap, kell a pihenő, különben nem fogod bírni. Találd meg az egyensúlyt a tanulás és a magánélet között. Neked kell kitapasztani, hogy mi számodra az ideális. Fontos a jó időmenedzselés és akkor bele fog férni minden és mégse égsz ki.
A másik, hogy próbálj meg hatékonyan tanulni, úgy kevesebb időt vesz igénybe és mégis ugyanott tartasz. Ha fáradtan órákat ülsz a könyv felett, az inkább csak szenvedés, de sokra nem jutsz, mert nem fog az agyad. Lehet másnap kipihenten egy óra alatt többre mennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!