Miért kapok mindig 4-es magatartást és szorgalmat?
Szorgalmat talán megértem, mert a felevim 4,3, de ez az osztályban az 5. legjobb átlag.
De a magatartásra miért kapok 4-est? Semmi rosszat nem csinálok, semmi panasz nem jön rám, se fegyelmi se semmi. Teny, hogy az osztályfőnököm engem annyira nem csíp.
Az legjobb barátomnak 5öst add, pedig ő is hasonlóan viselkedik mint én, de őt mondjuk eléggé bírja.
Tavaly is 4-est kaptam, holott jól viselkedek az iskolában.
Itt igazából nekem az fáj, hogy 4-esre értékelnek, míg mást ugyanilyenért 5-re. Tehát a magatartás jegy arra való, hogy ki élje a tanár az utálatát?
A szorgalom és magatartásjegyek arra vannak kitalálva, hogy lehessen szívatni a jó tanulókat is. Én a hetedik osztályos félévi bizonyítványomat elraktam emlékbe, mert minden ötös benne, kivéve a magatartás és a szorgalom. A kedves osztályfőnök biztos úgy ítélte meg, hogy nem tanulok elég szorgalmasan.
(Anyám azóta is ezen röhög.)
10.-es vagyok, és igazából nem azon vagyok fenn akadva ha 4-es, de látni jó lenne az indokot.
Ez akkor ennyi erővel egy szimpátia jegy, és tudtommal ez annyira nem fair, mert a suliba a tanulni járunk és nem megfelelni, benyalni.
Jónak jó vagyok szerintem suliba, úgy többé kevésbé kedvelnek is a többiek, pedig egy borzalmas az osztálykozosseg.
Szerintem örülj neki,hogy 4-est kapsz magatartásból mert szerintem az ötös magatartás nagy stréberségre utal ami sztem nem vet rád jó fényt az osztályban majd,meg amugy is,sokkal jobb inkább a balhésabbak közé tartozni mint az olyan anyamasszonykatona stréberek közé.
Én is 4-es voltam magatartásból,sőt volt mikor 3-as is(:
ja és szerintem azért ad négyest a tanár,mert lehet hogy nem csinálsz semmi galibát a suliba de többre tart téged a tanár mint a
h%lye kis stébereket...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!