Milyen a szóbeli a Szent Imre Gimnáziumban?
Most felvételiztem pár hete és a Szent Imrébe is szeretnék jelentkezni a matek és az idegen nyelvi tagozatra is.
Hogy nézett ki itt a szóbeli? A matek tagozatnál kellett matekos feladatokat megoldani? Milyen egyéb jellegű feladatok voltak?
Érdemes vinni okleveleket, érmeket, kinyomtatott rajzokat? Megnézték és figyelembe vették ezeket amikor adták a pontot a szóbelire?
Akik szóbeliztek vmikor a Szent Imrében hózzátok szól a kérdés. Akik közületek végül a Szent Imrét választották mennyi volt az összpontszámotok amivel bekerültetek?
Koszii en is szurkolok neked
hat igen nekem is az volt hogy otthon mar a felveteli elott 1 honappal csak 90 felettit irtam es vegul 84 lett es ami a legrosszabb h fugyelmetlensegi hiban sokat vesztettem (gondolom nalad is ez lehetett)
A deakban en is ugy vagyok vele hogy ugye keves gyereket vesznek fel akik mar osztalytarsak 4 eve azok koze es ott mar van egy kialakult tarsasag es en szeretmek a gimivel egy olyan kozossegbe kerulni ami nem csak nekem uj a masik meg az h a tornaterme akkora mint egy haloszoba...
igen de a szent imrében ott teljesen külön osztály a 4évfolyamos és a 8évfolyamos
hát igen én is úgy vagyok vele h a budai suli az kényelmesebb mint mindennap pestre bejárni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!