Mennyire kemény 45 kreditet teljesíteni egy félévben? Túlélhető?:D
Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 13:13
1/13 anonim válasza:
Attól függ milyen szakon. Egy mérnöki szakon elég nehéz, ellenben egy borz etető szakon sima.
2/13 anonim válasza:
Egyáltalán, minek kellene ennyit teljesíteni?
3/13 anonim válasza:
Nekem volt 56 kredites felévem, nem volt rossz.
4/13 anonim válasza:
Nekem a 40 mar húzós volt. Most elvileg arra lehet számítani, h a vizsgak mar nem online lesznek, igy meg nehezebb picit.
5/13 anonim válasza:
Mérnöki szakon több félévben csináltam 40-50 kredites félévet. Nincs lehetetlen, de nagy melót kell beletenni.
(aztán volt amikor 12-14 kredit jött csak össze, ugyan ennyi tanulással)
7/13 anonim válasza:
én mérnöki szakon (MSc) 34, szakmérnöki képzésen 30 kreditet csináltam meg most
8/13 A kérdező kommentje:
úgyis nehéz teljesíteni, hogy a lényeg h meglegyen és nem a teljesítmény?
2021. febr. 5. 16:17
9/13 anonim válasza:
Attól függ miből áll az a 45 kredit. Ha nagyrészt kötelező előadás+gyakorlatos vizsgás tárgyak akkor szívás, ha a fele szabvál akkor nem biztos, hogy gáz.
10/13 anonim válasza:
7 vagyok, nekem az átlag is fontos
Vannak tárgyak amiket nem szeretek ott nincs elvárás magammal szemben, de a többi sikerüljön jól
van egy adott idő amit raszanok, néha javitok, a november-december-januar idegőrlő volt, de megerte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!