Milyen szinten kell teljesítenem emelt németen, hogy meglegyen?
Figyelt kérdés
Min. hány százalék kell összesen?
Az hány pont írásbelin és hány pont szóbelin?
Nekem csak arra kell ez a német emelt, hogy legyen egy emeltem a fősuli jelentkezés miatt.
2021. febr. 3. 21:52
1/3 anonim válasza:
Én asszem,hogy 60%-kell, ha nyelvvizsgát is akarsz; d eegyéként találkoztam már itt valakivel Gyakorin, aki azt mondta, megcsinálta az emelt matekértettségit, mert kellett a szakjához; 26% volt, de a lényeg,hogy megvolt abból az adott tárgyból az emelt; tehát mehetett arra a szakra. Amúgy azt nem tudom, fel is vették-e (még nem derült ki a kérdés kiírása idejében még nem került kihirdetésre) , de a lehetősége megvolt. De theát nem tudom, végül volt-e amúgy elég pontja, de tehát az volt a lényeg, hogy kellett neki egy emelt matek, mint beviteli (?) követelmény, és akkor ő azt máris teljesítette. Az egymás közötti pontversenyben tehát nem tudom, mennyire volt neki elég, de már tehát ha volt matek emeltje, amit kértek, máris tudott felvételizni;tehát már az esélye megvolt.
2/3 anonim válasza:
*(felvételi követelményt akartam írni talán)
3/3 anonim válasza:
*Ja és mégegy, hogy szal átlagban meg kell lennie, pl ha egyik 50%, másik 70%, akkor szerintem az összességébe' összefésülve 60, tehát akkor megvan a nyelvvizsga is. Asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!