Tavaly tavasszal tettem emelt info érettségit , ami nem sikerült jól(2), így nem lehetett beszámítani, mint emelt érettségi.Idén újra megszeretném próbálni, de nem tudom ilyenkor mit kell bejelölni.Javító? Ismétlő?Fizetni kell megint?
Az Oktatási Hivatal oldalán az alábbi információkat találtam:
"Azon vizsgázók, akik a 2019/2020. tanév május-júniusi vizsgaidőszakában valamely vizsgatárgyból sikeres érettségi vizsgát tettek, az érettségi bizonyítvány megszerzése után, legkésőbb a 2020/2021. tanév május-júniusi vizsgaidőszakában az adott vizsgatárgyból egy alkalommal térítésmentesen tehetnek ismétlő érettségi vizsgát.
A szabályozás csak az ismétlő vizsgákra vonatkozik. Az ismétlő érettségi vizsga az érettségi bizonyítvány kiadása után egyes vizsgatárgyból a korábban sikeresen letett érettségi vizsga azonos szinten, illetve az emelt szintű vizsga középszinten történő megismétlése."
Forrás: [link]
Hogy hogy nem lehetett beszámíttatni?
Nem úgy van, hogy csak a plusz pontot nem kapod meg érte, de attól még az emelt kitételt teljesítetted?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!