Miért ilyen nehéz egyetem az ELTE ÁJK?

Szerintem nem volt vészesen nehéz. Kellett tanulni, volt olyan vizsga ami nekem se lett meg 1. alkalomra, viszont nem csúsztam.
Alá tudom írni, hogy volt olyan tanár aki végigszivatta a nèpet párszor, de nem arról volt szó, hogy ne lehetne elvégezni a szakot.
Én jogász kèpzèsen voltam, van pàr baràtom aki politológiàn vègzett, nem volt egyik sem sètagalopp, de ez ezzel jàr. Màs egyetemen is kell tanulni, más szakon is kell tanulni, màs helyen is elvàrjàk azt , mint az ELTE-n.
Szóval nem èrtem a kèrdèst. Az ELTE sosem arról volt hìres hogy hùù hàt ezt baromira nem nehèz elvègezni. De mint màr emlìtettem màshol is elvàrjàk , hogy az ember tanuljon. Plàne jogon .

Sokszor nem is az anyag miatt, hanem az öntörvényű tanárok meg a fölösleges szivatások miatt nehéz, sokszor nem is a tanuláson múlik a jegy, hanem, hogy ki vizsgáztat.
A legnagyobb baj viszont nem ez, hanem, hogy azt a rengeteg embert, aki félévente végez jogon, nem tudja felvenni a munkaerőpiac. Kevés munkahely van sok emberre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!