Iskola miért nem örül ha a tanára PedII lett? Mert többet kell neki ezek után fizetni?
Figyelt kérdés
Csak húzzák a szájukat hogy „nem is mondta hogy minősítteti magát.....“ hát nem csak örülniük kéne hogy Ped II lett a tanára? Az iskolában egyébként egyetlenként?2021. febr. 3. 15:44
1/13 anonim 

válasza:

Iskolát kell megkérdezni, miért nem örülnek. Én honnan tudjam? Nem tudom, milyen iskoláról van szó, nem tudom, kilyen tanárról van szó, nem tudom, te hogyan kapcsolódsz az egész történethez.
2/13 A kérdező kommentje:
"Nem tudom, milyen iskoláról van szó, nem tudom, kilyen tanárról van szó,"
nem mindegy milyen iskola és milyen tanár? A PedII az mindig és mindenkor érték, nem?
2021. febr. 3. 15:49
3/13 anonim 

válasza:

Az alapítványi iskolában még ez is megtörténhet, Balázska?
4/13 A kérdező kommentje:
"Az alapítványi iskolában "
Ez nem alapítványi iskola.
2021. febr. 3. 15:51
5/13 anonim 

válasza:

Nekem mindegy, de ha érdemi választ akarsz, akkor érdemi kérdést érdemes kiírni. (1-es vagyok)
6/13 A kérdező kommentje:
"de ha érdemi választ akarsz"
Milyen infó hiányzik a válaszhoz?
Mondd.
mindent megadtam ami kell.
A lényegtelen az lényegtelen-
2021. febr. 3. 15:56
7/13 anonim 

válasza:

Állami iskolában a tankerülettől esetleg a szakképzési centrumtól kapják a fizetésüket a tanárok. Tehát nem közvetlenül az iskolától jön a pénz. Egyházi, alapítványi és szakképzési centrumos iskolában a pedagógusok nem közalkalmazottak. Így nem kötelező adni a ped2 miatti bruttó 30 ezer Ft-os bért.
8/13 A kérdező kommentje:
"Így nem kötelező adni a ped2 miatti bruttó 30 ezer Ft-os bért."ú
Hát kötelezőnek nem kötelező, csak ha a suli nem adja, akkor VOLT egy tanára. Vagyis kvázi mégis kötelező, ha nem akarnak új tanárért futkosni tanév közben.
2021. febr. 3. 16:54
9/13 anonim 

válasza:

Ha a tanár elmegy évközben az már az iskola dolga. Nem tök mindegy? Nem a te bajod.
10/13 anonim 

válasza:

Nem az iskola fizeti. Az iskolának nincs külön költségvetése. A kategória táblázatok szerint a klf. kategóriájú fizetés JÁR. Tehát kötelező megadni. Nem az igazgató engedélyezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!