Hallottam ilyet, hogy kredittúllépés után fizetni kell. Ez hogy van?
Hogy pl valakinek mondjuk 180 kredit összesen a szakja; azt nem tudom, hogy ebben benne van-e a szabvál, meg a kötelezően választhatók; de hogyha pl több, mint 10 %-kal túllóg az alapkrediten, tehát ezen a 180-on, akkor létezik, hogy tényleg fizetni kell utána?
És akkor hogyha pl valaki mondjuk csúszna a képzéssel, és kellene még neki kredit, hogy a 36 kreditje mondjuk meglegyen, akkor a kövi félévben, hogyha vesz föl akár szabvált, akár kötvált, de előre kell fizetni ilyenkor, vagy utólag? Azt nem tudom, mennyit, de gondolom mondjuk 2 kreditenként párezret. Ez arra gondolok, hogy tud lenni mondjuk sima ezer is, vagy akár 12ezer. Vagy pl akár ezer alatt valamennyivel, de mondjuk 500-nál többre gondolok, de pl ha annyi, akkor az nem rossz.
"Azt nem tudom, mennyit, de gondolom mondjuk 2 kreditenként párezret. Ez arra gondolok, hogy tud lenni mondjuk sima ezer is, vagy akár 12ezer. Vagy pl akár ezer alatt valamennyivel, de mondjuk 500-nál többre gondolok, de pl ha annyi, akkor az nem rossz."
Szentséges atyaúristen ezt a katyvaszt!
Milyen egyetemre jársz Te mégis?!
Az egyetem szabályzatát ajánlom olvasásra, ezek az összegek (is) pontosan benne vannak.
És igen, ha túlságosan túlléped a limitet, tényleg fizetni kell. A logika az benne, hogy a túl sok kredittel ne húzhasd el az àtlagot, hogy kihasználd az ösztöndíjrendszert pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!