Melyik magyar egyetemeken jó az építészmérnöki szak? (Többi lent)
Nem vagyok epitesz csak mondtak a kulonbseget, hogy a BSc 7 feleves az osztatlan 10. Viszont az epiteszeknel az epulet szerkezetek es epulet tervezes van minden felevben. Ha ezek kozul az egyik nem sikerul akkor csusztal 1 evet, mert egymasnak elofeltetelei es egymasra epulnek. Igy egy 7 feleves epiteszmernoki kepzes siman lesz 9 felev, a 10 feleves osztatlan pedig 12 felev.
A kulonbseg nagyjaban abban merul ki, hogy osztatlannal nincsen olyan lehetoseg, hogy ha meglennenek tenatikaban a BSc-s tantargyaid akkor azt mondod, hogy csokolom teljesitettem kiszallok, leallamvizsgazom es kerem a diplomam, hanem vegig kell csinalni.
Ha mielobb dolgozni akarsz BSc majd esetleg levelezon MSc. Az osztatlannak amugy nagyobb a prestige egy minimalisan de kesobb allhatsz munkaba, illetve az utolso feleveidben mar TALAN tudsz 20 orakat vallalni.
En meg mondanam a PTE-t es a DE-t is es kb minden egyetem fel kett sorolva ahol epiteszkepzes van.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!