Távoktatás alatt hogy csináljátok hogy ott van a gép az asztalotokon, és ha óra közben kell vázlatot írni akkor hova teszitek a füzetet?
Nem, nem ez a legnagyobb problémám 😁, de ha kamerával kell részt venni az órán, akkor mindig kényelmetlenül vagyok hogy hol írjak, mert ugye így a laptop/számítógép elfoglalja az asztalt, a szélén pedig nem tudok írni mert látszódnom is kell a kamerában.
Ti hogy csináljátok ezt?
Mekkora asztalról van szó? Mert az enyémen simán elfér a monitor is, meg minden. De amúgy ha laptop, akkor esetleg csinálhatod azt, hogy ha pl. van otthon egy bárszéketek, vagy valami magasabb kis szekrényetek, akkor odarakod rá a laptopot, és úgy állítod be, hogy te látszódj, de te tudj az asztalnál írni. Vagy ha asztali gépetek van, akkor szimplán maga a számítógép a földön, a monitor pedig az asztalon. A billentyűzetet pedig akár ki is lehet húzni a gépből, szerintem óraközben általában nincs rá szükség.
Szóval na, elég kicsi asztalról kell, hogy szó legyen, ha már a laptop/gép mellett hely sincs mellette. :D
Nekem az asztalomon két monitor van (egyik gép, másik tv), illetve billentyűzettartós asztal, és a billentyűzet sem zavar be. Így van rengeteg helyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!