Józan paraszti ésszel meg lehet írni az érettségit 2-esre?
Az van, hogy fingom sincs hogy álljak neki készülni írásbelire. Angolból már leérettségiztem 4-esre úgy hogy oda még szóbelire se készültem. Az a bajom, hogy itt írásbelihez nincsenek tételek amiket megtanulok. A füzetem össze vissza van hiányos, tankkönyvben meg sok a felesleges ami nem kell, és hát most 4x300 oldalt nem fogok elolvasni, hogy aztán mire a végére érek elfelejtsem az egészet.
Úgy hogy azt találtam ki, hogy nem készülök sehogy, mert igazából nem tudok.
Annyi még, hogy találtam ilyen érettségi felkészítős könyveket 5000-ért, talán abban láttok valami esélyt még.
Töri,Irodalom,Nyelvtan.
Matek jól megy, azokhoz ott a 4 jegyű meg számológép.
Vannak az irasbelihez is “tetelek”, ott a vizsgakovetelmeny.
Magyarbol csak szovegertes+erveles/hivatalos level+verselemzes/novellaelemzes
Toribol a rovid valaszos reszhez nagyon konnyu kilogikazni mindent, a terkepbol kinezni stb, esszeheh pedig a vizsgakovetelmeny alapjan a mozaikos esszes konyvben vannak kidolgozott esszek.
Valasztott targynak nem tudom mibol fogsz, annyit tudok mondani h az info konnyu (word, excel, ppt, weblapszerkesztes, acces)
Illetve azt sem tudom mibol fogsz emeltezni
A mozaikos konyveket csak ajanlani tudom (100 lepes az erettsegihez matek, tori essze), es most februarban jonnek ki ujak! Kidolgozott tetelek magyarbol, probaerettsegi feladatsorok stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!