Szakdolgozat csak akkor kezdhető el,ha szakmai gyakorlatot elvégeztem,vagy lehet elöbb is?
Pl tavasszal felveszem szakdolgozati konzultáció 1-t, nyáron a kötelező szakmai gyakorlatot letudod,majd összel jobb esetben végül a szakdolgozati konzultáció 2-t.
Egyetemem karán erről nem találtam infót,mindenhonnét jó lenne tapasztalatot olvasni. Győri SZE-ről lenne szó.
El lehet kezdeni a szakdogát szakmai gyak nélkül is, nincs összefüggés.
A szakmai gyak a záróvizsgára bocsátás feltétele.
Ez nem szak függő, a TVSZ tartalmazza a szabályozást, minden karra vonatkozóan (kivéve zeneművészeti talán + tanítóképző)
1: Mérnökinfó lenne.
2: Itt próbáltam utána járni,de a letöltött anyagokban pdf nem nyitható meg,word-ben meg üres lapokat kaptam..
A kérdésem azért adott,mert csak itt találtam infót, BME-n:
( [link]
"a szakdolgozat készítés előtti utolsó nyarat megelőző félévben kell felvenni a szakmai gyakorlatot. Fontos, hogy már szakirányválasztás utánlegyetek, minél közelebb a szakdolgozat készítéshez."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!