Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Most mi lesz így az érettségivel?

Most mi lesz így az érettségivel?

Figyelt kérdés

Végzős vagyok.

Akinek kell a tanár segítsége a felkészülést illetően az beszopta?

Vagy én tényleg nem értem már mi van. Azt sem tudom mit tanuljak, kétségbe vagyok esve.

Nagyon reméltem hogy februártól vissza megyünk a suliba, de nem így lett.

Vki mondjon már vmi bíztatót vagy, hogy mit csináljak, mert nem tudom. Most így érettségiket gyakorolgatok, de hát nem tudom mivaaan.

2021. jan. 28. 11:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

Egyrészt, mivel ilyenkor csak átismétlitek az eddig tanultakat ha korábban is figyeltél órákon, gyakoroltál akkor már kell hogy legyen egy alapod.

Megértem hogy tanártól is függ, de a másik oldalon is sok minden múlik. Ha csak széttrollkodják az órát a diákok mint azt egyes videókon is látni, vagy nem az órára koncentrálnak akkor persze hogy nem ér semmit sem. Ezeket az órákat is ki lehet használni, lehet kérdezni, visszajelzést adni a tanárnak nem csak a csodát várni, és rázni a fejet a gép előtt hogy jajj én ezt nem értem, meg ez semmit nem ér. Kicsit olyan önbeteljesítő jóslat ez így. Tanára válogatja, de nekem az a tapasztalatom hogy még órán kívül is segítenek ha te is normális vagy, legalább annyit hogy átdob pár hasznos anyagot e-mailen amivel tudsz gyakorolni, vagy jobban érhető.

Az sem ördögtől való, hogy előre készülsz és az adott óra anyagát már azt megelőzően legalább egyszer átolvasod, és akkor könnyebben emészthető amiről órán szó van mert nem úgy ülsz ott hogy fingod sincs róla miről van szó. Attól mert a tanár kap fizetést még neked kell tanulni, max. segíteni tud.

De persze most az online órákra mindent rá lehet fogni.

2021. jan. 28. 13:14
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Értem amit írtok. Csak hát édeskevés ez az online cucc. Mindenből 2 óra van, néha azok is elmaradnak, nagyon gáz.

Félek.

2021. jan. 28. 18:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Nincs kiadva anyag vagy tankönyv, amiből a maradék idődben tudsz tanulni?

Ha a suli nem vesz el olyan sok időt, több marad önálló tanulásra vagy tétel kidolgozásra stb.

Próbáld ügyesen osztani az idődet, ismételj, úgyis azon alapszik minden. Három évnyi anyag már megvan, csak a mostani a kakukktojás.;)

2021. jan. 28. 22:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Helyes, jó korán, fiatalkorba meg kell tanulni a kifogáskeresést, a körülmények és mások hibáztatását.
2021. febr. 2. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!