Most mi lesz így az érettségivel?
Végzős vagyok.
Akinek kell a tanár segítsége a felkészülést illetően az beszopta?
Vagy én tényleg nem értem már mi van. Azt sem tudom mit tanuljak, kétségbe vagyok esve.
Nagyon reméltem hogy februártól vissza megyünk a suliba, de nem így lett.
Vki mondjon már vmi bíztatót vagy, hogy mit csináljak, mert nem tudom. Most így érettségiket gyakorolgatok, de hát nem tudom mivaaan.
Oldd meg az eddigi érettségi feladatokat. Van megoldókulcs is hozzá.
Túl van hypeolva ez az érettségi téma, az egyetemen mindenki maga tanul és készül a vizsgákra.
"Oldd meg az eddigi érettségi feladatokat. Van megoldókulcs is hozzá."
egy matek fizika kémia tárgy esetében ez édeskevés.
meg aztán ha ez elég akkor a tanárok minek vannak? Mire kapják a bért?
"kkor illik elmenni faktra."
Ami vagy van vagy NINCS és ha van is az is online és annyit ér mint a .... semmit.
Ja és tényleg bár én nem fizikás vagyok de ha az lennék: MILYEN FAKT? Hol és kinek? Nálunk ilyen nincs, noha érettségiző meg lesz belőle.
Akkor nekik milyen bölcs tanács lenne?
"annyit ér mint a .... semmit."
Eddig azt mondtad, hogy az online oktatás ugyanannyit ér, mint a jelenléti.
"Ami vagy van vagy NINCS és ha van is az is online és annyit ér mint a .... semmit."
"meg aztán ha ez elég akkor a tanárok minek vannak? Mire kapják a bért?"
Na, most akkor nem jók a tanárok, mert nem készítenek fel, de legyenek tanárok, mert érettségizni akarok, és különben is kapják a bért. Logikus.
Szerintem,ha órán figyelsz és amellett gyakorolsz folyamatosan nem lesz gond. Amiből segítség kellene pedig keresd fel a tanárt,hogy esetleg feltehetnéd e neki a kérdéseid külön.
Ilyenkor túl sok új anyag már nem lesz szerintem,ha eddig tanultál ismételj az előző évek anyagaiból. Tankönyvben is le van írva a legtöbb dolog,így ha valamelyik tanár nem effektíven tanít online tudod pótolni.
Egyébként meg azt tudod,amit normál oktatás mellett is: magántanárhoz menni.
Az online helyzet néha több kreativitást igényel, de a tananyag ( se az új,se az előző éviek, amiről már lehet jegyzet) nem változott!
Esetleg gyakorljatok, tanuljatok többen együtt,így tudtok egymásnak segíteni.
1. Beszélj normálisan.
2. Gondolom van nálatok is digit oktatás. Tételeket meg kellett kapnod, állj neki és dolgozd ki/osszátok meg a munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!