Veresegyházi Katolikus vagy a Török Ignác gimnáziumot ajánljátok?
Már nem aktuális a kérdés, de másoknak még jól jöhet a tapasztalatom. A VERKA nagy hangsúlyt fektet a diákok önállóságára, nekünk (az első évfolyamnak) gyorsan elengedték a kezdünket és szinte egyből a mélyvízben találtuk magunkat. Legtöbbször a diákoknak adták a szervezési munkákat aminek meg is lett az eredménye, de még jó hagyományokat lehet teremteni. A tanári gárda változatos, vannak pályakezdő és idősebb tanárok is más-más tanulási módszerekkel és hozzáállással. Tanulmányi- és sportversenyeken még nincsen nagy hírneve az iskolának, de azért megtettük az első lépéseket. A diákélet nem rossz, sok közös programot szervez a DÖK.
Sajnos az én évfolyamom kicsit máshogyan végezte ezt a négy évet mint az alattunk lévők, így a fiatalabbak véleményénye relevánsabb. De ha mégis lenne valakinek kérdése nyugodtan fordulhat hozzám.
Kedves 12-es válaszoló.
Lenne néhány kérdésem a diák hajtással kapcsolatban! A török ignác-ra láttam sok olyan véleményt hogy nagyon meghajtják a tanulókat.
Ami nem egy rossz dolog minden esetben, de kíváncsi vagyok hogy a Verkában hogy van, mennyire hajtják meg a tanulókat? Van idejük minden másra a tanulás mellett? Válaszod előre is köszönöm! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!