BME-GTK vagy BGE-PSZK?
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni, gazd.men. érdekelne főleg. Szerintetek melyik egyetemet válasszam?Melyikkel járok jobban diploma után? Mindkettőről hallottam jót is rosszat is. BME-n matek tényleg nagyon szívatós? Menne úgy, hogy nem emelt faktos matekos voltam ? Minden vélemény érdekel. Duális képzés milyen lehet, megéri?2021. jan. 24. 21:07
A kérdező szavazást indított:
BGE-PSZK
BME-GTK
25 szavazat
1/5 anonim 

válasza:

én elsőéves hallgató vagyok a BGE-n gazdálkodási és menedzsment szakon.. tavaly ilyenkor beadtam a létező összes duális partnerhez a pályázatomat, de a vírus miatt nem vettek fel
ha van külön kérdésed a suliról, akkor írj nyugodtan üzenetet
2/5 anonim 

válasza:

A pszkn is nagyon nagyon szivatós a matek, ezt onnan tudom hogy éveket szívtam vele, pedig faktos voltam előtte és emelt matekból érettségiztem. A függvény analízis még annyira nem is vészes (bár én fakton tanultam integrálni meg deriválni, tehát engem ez nem ért váratlanul), de a valszám, smh..
3/5 anonim 

válasza:

Ezt a kérdést már egyszer feltetted pár napja...
GTK matek egyátalán nem "szivatós" főleg ha matek faktos voltál. Emiatt nem félnék.
Szerintem a BMEnek több értéke van a piacon a neve miatt.
4/5 anonim 

válasza:

Ebből a kettőből a BME GTK. Ha a másik kettő pesti egyetem is játszana, akkor ezek előtt az ELTE GTI és Corvinus GTK.
5/5 anonim 

válasza:

BME a mérnöki részéről híres, nem a gazdasági karáról, míg a BGE komplett gazdasági egyetem.
Nem tudom melyiken jobb a gazdmen, de én ezért inkább a BGE-t jelölném.
Igazából gazdmen szakon nem kéne, hogy legyen nagy különbség a két egyetem között, szóval jelöld azt amelyik szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!