Kedves Szombathelyi Kanizsai Dorottya Gimnázium tanulói!Mi a véleményetek az iskoláról, tanárokról? Esetleg ha bejárósok is vagytok(kB. 60km), arról mi a tapasztalat?
Szia kedves diáktársam!
Végzős vagyok a kéttannyelvű osztályban. Az iskola szerintem csodálatos. Nagyon közvetlen mindenki és olyanok vagyunk, mint egy nagy család.
A tanárok nagyon profik, munkájukat hibátlanul végzik MÉG ebben a helyzetben is.
Bejáros vagyok. Nem olyan messziről járok be, de szerintem megoldható. Viszont ez függ a közlekedéstől is stb.
Úgy hallottam a 60km néha-néha megterhelő tud lenni, de ha bírod az idegeneket a koleszban szerintem nem lesz gond.
Remélem segített a válasz. Privibe is írhatsz ha van még kérdésed.
Üdvözöl a 12.K
Bónusz infó: a Kanizsai énekkara nagyon-nagyon jó, és a karvezető egy tündér! <3
Nem tudom aktuális-e még, de valakinek talan segít. Végzős vagyok a kdg-ben. Szerintem leginkább a szerencsén múlik, hogy milyen tanárokat kaptok. Minden tantárgyból van jó tanár es nagyon rossz is. A mi osztályunkban pl magyarból vegig rossz tanár tanított, viszont a matek tanárunk nagyon jól tanít (első 2 évben más volt és nem sokat tanultunk abban a 2 évben matekot).
Gondolom ez más sulikban is igy van. Összességében szerintem jó suli. Nekem jó élmény volt, de azon is múlik milyen társaságba kerülsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!