Online vagy rendes oktatást választanátok? Miért ?
#40 ember ennyire nem megy a szövegértés? Pár barátjával van csak.
Amúgy meg pont ezt magyarázom, hogy jobb ez, mintha engedélyezve lenne minden és máshol csődülne össze. Mit nem értesz ezen?
42-es! Én felpontoztalak, mint írtam, az más kategória, ha valamiért nem tud megvalósulni a kulturált oktatás például a tanár inkompetenciája miatt.
36-os voltam.
(egyébként aztán ha valamit nem szabad komolyan venni ezen az oldalon, akkor az a pontozás. Sokan összetévesztik a tetszik/nem tetszik gombbal és gyakran elég objektív kérdésekre is úgy osztogatják a szr értékeléseket, miközben amit írtam az akkor is úgy van, ha a feje tetejére áll a lepontozó, vagy pörög a hátán, mint a büdös bogár. Ő nem erre számított és kész)
Már régebben volt, amikor suliba jártam. Az ottani közeg, a személyes találkozás, az órán a visszakérdezés lehetösége mind olyan dolog, amit digitálisan nem élhetsz meg.
Pedíg szerintem bizony a digitális oktatásé a jövö. Sok érvem van hozzá. Pl. és ez nagyon fontos, hogy olcsó.
Èppen most viszont egy digitális továbbképzést kapok. Otthon tanulok, és egyáltalán nem zavar a helyzet, söt, élvezem.
De fontos hozzátennem, hogy a tanfolyam alatt lesz személyes találkozás is, ahol lehet kérdezni; és gyakorlati dolgokat is tanulunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!