Online vagy rendes oktatást választanátok? Miért ?
"Na meg ezek az egyetemisták saját maguk döntöttek úgy, hogy több száz kilométerrel arrébb lévő egyetemre jelentkeznek, és oda fognak bejárni. Nehogy már miattuk maradjon az online oktatás, vicc :D Át lehet menni levelezőre."
Én pl.levelezőn vagyok és a legközelebbi egyetem hozzám, amelyiken indult a kívánt szakom az 100 km-re van, csak oda.
Online felelünk, időkorlátos vizsgáim vannak és nehogy már ne örüljek hogy nem kell bejárnom.
Maradjon a távoktatás! Az új osztálytársaimmal nem tudtam megismerkedni, pedig jó volt a hangulat. A tanároknak nagyon nehéz, tanítani így nehezebben tudnak, mi meg tanulni.
Matekból ötös voltam mindig, de most egy négyes aljánál nem tudok jobbat írni, mert a tanár nem tanítja meg.
Az online órák azzal mennek el magyarból, hogy a tanárnő egy youtube/zanza videót vetít le, aztán szivatja azokat, kik nem tudnak semmit, vagy nem válaszolnak. A tananyag igazi részét házifeladatként megkapjuk, jegyzeteljünk ki 10 oldalt a tankönyvből. (Nem túlzok)
Csomószor megtörtént, hogy beküldtem a házit de kaptam egy házi feladat hiány 1-est. Mikor jeleztem elég kétes, hogy latta-e. Eddig 4x történt meg 2x telibe szrta.
Kedvencem, hogy fizika tananyag helyett fizikusok életét tanuljuk, mert ugye azt nem kell tanulni. "úgysem fog senki sem érettségizni fizikából"
Maradjon a távoktatás. Én nagyon szeretem, hogy 7:00 helyett 7:35kor kell kellnem, és nem kell minden reggel 10 percet buszozni a 6A busszal.
(Remélem az irónia feltünt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!