Online vagy rendes oktatást választanátok? Miért ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 23:52
101/144 anonim válasza:
100-as, mit dolgozzak? 17 éves vagyok és estis. Ugye milyen ***** könnyű összebeszélni a hülyeségeidet? Fogd fel, hogy másnak a helyzete nem olyan luxus környezet, mint a tiéd.
102/144 anonim válasza:
103, akkor tényleg csak annyi a dolgod hogy tanulj. Akár online akár jelenléti oktatás van.
104/144 anonim válasza:
104, de miből, ha nem küldenek matekanyagot? XD Szerintem is annyi dolgom van, hogy tanuljak, főleg amíg be nem töltöm a 18-at. De nincs matekanyagom, úgy hogy nincs miből. Egyébként nyilván próbálok tanulni netről, mostanában már sok hasznos anyag van fent, csak amikor elakadok, akkor nem tudok az internetnek konkrét kérdést feltenni.
105/144 anonim válasza:
104 vagyok, Ha ez így van akkor inkább nem is mondanék semmit a tanárra. Elég szomorú ez. A tanár akkor mit csinál?
106/144 anonim válasza:
Mire van a gyakori ha nem konkret kerdesekre?🥴
107/144 anonim válasza:
Online. Sokkal jobban be tudom osztani az időmet. Ugyan nem minden óra van megtartva, de nagyon jól haladunk. Sokkal több idő jut magamra. És nyilván nem kell 6 órakor felkelni. Nekem ez nagy könnyebbség, mert kB 7ig alszok. A hagyományos oktatás is jó, de az online jobb szerintem.
108/144 anonim válasza:
Dehogy jó az online, te lusta kisfiú!
109/144 anonim válasza:
Dehogynem! Jó az bizony! Már megkaptam a levelet hogy ez a félév is online lesz. Úgyhogy örülök, így munka mellett a legjobb! Hátha lesz egyszer ilyen online, távoktatás is. Sokkal könnyebb lenne így munka mellett végezni.
110/144 anonim válasza:
Nem! Nem lehet online!!!! Akkor haljon meg az Orbán és a sok lusta kisgyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!