Mi a véleményetek az Újbudai József Attila Gimnáziumról?
Hány ponttal vettek fel titeket?
Az emberek milyenek ott?
A gólytábor elmarad idén?
Vagyis úgy összeségében mi a véleményetek róla?
Tudom,hogy sok ilyen kérdés van de azok régiek.
Köszönöm a válaszokat!
Engem 4 évvel ezelőtt 173 ponttal vettek fel.
Eléggé családias a hangulat, jó az iskolaközösség.
Nagy valószínűséggel gólyatábor idén is a suliban lesz, mint 2020-ban, max nem alszotok ott.
Nagyon tudom ajánlani, jók a programok, a büfé is jó, a tanárok elég magas színvonalon tanítanak, de nem hajtanak senkit sem.
Amúgy melyik osztályba mész?🙂
Ha felvesznek akkor a 9.B-be!:)
Én a központis listán 143. vagyok, ugyhogy nem tudom felvesznek-e, de reménykedem benne.
Szia, a suliba járok, most vagyok kilencedikes. Nekem 185 pontom lett, de van pár osztálytársam, akiket jóval kevesebb ponttal is felvettek. Ha nem is sikerül első körben bekerülni, írhatsz egy kérvényt az igazgatónak, hátha.
A tanárok nagy része nagyon segítőkész, nem csak leadni akarják az anyagot, az a céluk, hogy megértsd. Persze van egy-két kivétel, de melyik suliban nincs?
Az emberek az évfolyamon általában barátságosak, a gólyatábor nem csak az osztályt hozta össze, hanem az egész évfolyamot is. A felsőbb évesekről nem sok véleményem van, de ha odamész valakihez, egészen biztos, hogy nem fog elzavarni.
Nem tudom lesz-e idén gólyatábor:( de ne izgulj, a sulit ismerve, ha elmarad, akkor tuti "kárpótolnak" titeket valahogy :D nekünk tavaly bejárós volt, reggel 9-re mentünk és délután/este meg haza, de így is kihozták belőle a maxot.
Én nagyon szeretem az iskolát, csak ajánlani tudom:)
Kétféleképpen is ki lehet számolni
(44+30):2=37
Egyenes arányossággal
50+50=100 : 50
44+30=74 : ?
?=50x74:100=37
Van aki jövőre kezd itt?
(Az írjon rám ha lehet❤)
Én 9.A-s leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!