Milyen most a budapesti hunfalvyba járni?
Sziasztok!
Legfőképp olyan embereket keresek akik most kezdtek a hunfalvyba. (Főleg angolos osztályokból)
-Milyen az osztálykozzosseg
-Milyenek a tanárok
-Az osztályban mennyire nagy a klikesedes, mennyire kedvesek stb
Köszönöm hogy ha válaszolsz :)
Szioka! Bar en nem most kezdtem hanem par eve, mar eleg jol atlatom mizu van a suliban. A kozosseg alapjaraton jo (szerintem), bar tudod ezt nem lehet igy altalanositani, ha szerencses vagy, bekerulsz egy nagyon jo csapatba, ha nem, lehet kicsit nehez lesz beilleszkedni. De tobbsegeben en azt mondom mindneki megtalalja a maga kis kozosseget. Tanarok kozott is megoszlanak a jobbak meg a kevesbe jok, de velemenyem szerint tobbsegeben igazsagosak es jol tanitanak, persze van akinek a szigora mar-mar picit tulzas. A lenyeg hogy tutira jo alapokat fogsz kapni ebben a suliban. A klikkesedes viszont sajnos problema:( nekem eleg "sokkolo" volt anno mikor bekerultem, hogy wow ez ilyen? Mert altalanosban nem igazan volt. De ez szerintem mar a gimivel jar egyutt, nem tudnek olyat mondani ahol mindenki mindenkivel joba van, es nincsenek klikkek. Ez osztalytol fugg mennyire eros, de tutira fogsz talalni olyanokat akikkel joba leszel. Olyat nem nagyon ismerek, aki maganyos farkaskent jarna a folyosokat.
Ha van barmi kerdesed irj batran:)
Szia! Én az angol előkészítő nélküli csoportba járok és szeretem. A tantárgyak jók, a szakmaiak alapvetően nem nehezek, de rajtam pl a gépírás nagyon kifogott :D
Osztályközösség nálunk viszonylag jó, de persze a valamilyen szintű klikkesedés elkerülhetetlen. A tanárok meg igazából rendben vannak, nekem csak egy van akit igazán nem szeretek. Szerintem jó suli, szeretem nagyon :)
Nekem is írhatsz ha van kérdésed! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!