Szóbeli vizsgán elvárás még a fehér blúz, sötét blézer és sötét alj?
Figyelt kérdés
10 éve vizsgáztam utoljára, eért érdekelne, hogy manapság mit jelent a szóbeli vizsgán az alkalomhoz illő megjelenés. Csinosabb, üzleties ruha szóba jöhet? Vagy blúz helyett egy nem kivágott basic felső a blézer alá?2021. jan. 17. 09:11
1/6 anonim válasza:
Milyen szóbeli?
Nyelvvizsgára nem kötelező, de illik.
Egy érettségi vizsgára szerintem elvárás és kötelező.
2/6 anonim válasza:
Ha már van érettségi bizonyítványod és egy tantárgy kell csak felvételihez, elég ha elegáns vagy, már nem kell eljátszani a világmegváltó eseményt mint 18 évesen amikor tényleg a bizonyítvány volt a tét.
3/6 A kérdező kommentje:
OKJ vizsga. Az lemaradt, hogy egy konzervatív tanár lesz a vizsgaelnök, aki küldött már el vizsgázót a nem megfelelő öltözék miatt, mivel szerinte túlságosan kivágott blúzban volt a hölgy.
2021. jan. 17. 09:57
5/6 anonim válasza:
Én a helyedben inkább felvenném a blúzt meg a kosztümöt, azért még senkire nem rágtak be hogy tűl elegáns és csinos volt.
De én egyetemre pl fekete szövetszoknyát, és egy elegáns, puffos ujjú sötétzöld blúzt szoktam hordani.
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez lenne a legegyszerűbb, de méretben sajnos nem jó rám a fehér blúzom, amiben régebben vizsgáztam és egy alkalom miatt nem vennék újat, mert nem tudnám kihasználni, nem érzem jól magam benne. A munkám során fontos az üzleties megjelenés, többnyire egyberuhákat hordok, de abban nem vagyok biztos, hogy manapság ez megfelelő-e egy szóbeli vizsgára.
2021. jan. 17. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!