Miért nem válaszolnak az oktatók a kérdésekre négyszemközt vagy emailben?
Egyetemi oktatók, az a helyzet, hogy nem tudok egy embert kiemelni, mert nem egy csinálja ezt, hanem minimum a 70%-a az oktatóknak.
Ha írok emailt, abban az esetben nem válaszol, elküldöm ismételten lemásolva ugyanazt a szöveget, ebben az esetben érkezik válasz.
Másik példa, elküldök két db kérdést és csupán az egyikre kapok választ, mintha nem is írtam volna le a másikat.
Választottam témavezetőt szakdolgozathoz, addig tök normális volt, amíg felkértem rá, de már arra sem akar válaszolni, hogy az adott témamegjelölés, mint lehetőség az egyátalán elfogadható-e vagy sem, nem mondott rá semmit, ignorálta a kérdést, 3ból válaszolt 1db kérdésre. Ennyire tirpákok volnának az oktatók vagy direkt csinálják ezt? Volt egy oktató, akit felkértem még, hogy tartana-e külön korrepátálást, nyilván pénzért, az is ezt csinálta, 2db kérdésből válaszolt 1-re. Nem tudom elhinni, hogy ez véletlen volna, hogy elolvassák és a végére elfelejtik, mintha aranyhalak lennének.. :D
Ez nem csak velem fordul elő, hanem más szaktársakkal is.
Amikor tetszelegni kell az emberek előtt az előadásokon, abban az esetben mintha ez mind nem is lenne és érkeznek a válaszok. Nyilván, ami az órához kapcsolódik ott kérdezem meg, de a többségében ezek nem az anyaghoz kapcsolódnak, amit előadáson lehetne kérdezni.
1 sok emailt kapnak 2 nem erdekli oket. Nem ezert fizetik oket/nincs kovetkezmenye. A benso motivacio mar nem mozgatja oket, kulso meg nincs.
Lehet szemelyisegfejlesztes, arra nevelnek, hogy ne zaklasd oket emailekkel.
Trehányak a kedves kollégáim, és szét vannak aprpózódva.
Engem ma cseszett le egy hallgatóm, hogy éjjel fél háromkor aludjak inkább, ne neki válaszoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!