Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek február elsejével...

Szerintetek február elsejével kinyitnak a közép iskolák?

Figyelt kérdés

2021. jan. 12. 15:07
1 2 3
 11/23 PSPETI ***** válasza:
5%
Megjött a jósnő.
2021. jan. 13. 21:44
 12/23 anonim ***** válasza:
75%
Pspetike eddig is nekunk volt igazunk maradj mar
2021. jan. 14. 01:20
 13/23 anonim ***** válasza:
78%
nem lesz itt tavaszi szünetig semmi se.
2021. jan. 14. 09:00
 14/23 anonim ***** válasza:
79%
Az én tanáraim azt hallották, hogy csak akkor megyünk majd vissza normál oktatásba, ha a lakosság 50%-át már beoltották (bár én nem tudom, hol hallottak ilyet)! Egyszóval februárban tutira nem fognak kinyitni, talán tavaszi szünet után, vagy még akkor sem! Ki tudja, hogy alakul a helyzet…
2021. jan. 14. 11:05
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

Épp most mondja Gulyás, hogy igyekeznek több vakcinát beszerezni. Ha sikerül a terv akkor leghamarabb húsvét körül lehet számítani nyitásra, ha nincs akkor nyár vége.

Tehát ők sem látják a végét viszont azt elmondták, hogy az edzőtermekkel tárgyalnak mert a zárva tartásuk káros.

Középiskolákkal semmit nem mondtak, annyi hangzott még el, hogy minimális lazítás lehetőségéhez ennél jóval kevesebb napi és aktív fertőzött számra van szükség.

2021. jan. 14. 11:13
 16/23 anonim ***** válasza:
42%

" hogy minimális lazítás lehetőségéhez ennél jóval kevesebb napi és aktív fertőzött számra van szükség."

de persze arról egy szót se mondott most(se), hogy

-mi az a "minimális lazítás"

- mi az a "jóval kevesebb " fertőzött

végül is napi 1000 fertőzött a 6000-hez képest jóval kevesebb, de ha azt várják hogy 100 napi fertőzött legyen hát akkor őszig semmi se lesz itt

2021. jan. 15. 12:35
 17/23 anonim ***** válasza:
75%

#16 Pedig jó eséllyel azt várják.

De nagyon úgy néz ki, hogy nem nagyon sikerül leszorítani teljes egészében a vírust. Hiába csökken az aktív fertőzöttek száma, a halottaké továbbra is 100 felett átlagban. Ráadásul ha a mutáns jobban elterjed akkor az megint fel fogja tornázni a számokat.

Én azt gondolom, hogy 1-2 héten belül ismét elkezd emelkedni a napi esetszám.

2021. jan. 15. 13:43
 18/23 anonim ***** válasza:
81%

"6 Pedig jó eséllyel azt várják."

Na azt várhatják úgy a nyárig. miért nem hazudnak be kamu számokat ? NYáron is ezt tették.

2021. jan. 15. 13:50
 19/23 anonim ***** válasza:
75%
#18 majd ha megunják az lesz.
2021. jan. 15. 14:11
 20/23 anonim ***** válasza:
86%
17# Persze h a halottaké 100 felett. Csomó ember aki meghal hetekig szenved az intenzíven. Már így is csökkent ha nem jönnek a zárlatok napi 200 felett lenne, már akkor is valami 180 körül volt. Most már olyan 100-120 között általában, de ahogy ez az utolsó 2 hét alakult azért visszaszorult eléggé, és most nem azért mondom mert éppen xy az új napi fertőzött, mert az a kevesebb teszt miatt is lehet, de lényegesen csökkent a kórházban kezeltek száma, a lélegeztetőgépen lévők száma, 1hete kb 2x annyian gyógyulnak meg mint amennyi a beazonosított új fertőzött, szóval csökken az országban az aktív fertőzöttek száma is. 2hét múlva jelentősen fog ez látszódni a halálozások számán is (én olyan napi 60-70re tenném)
2021. jan. 16. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!