Az egyetemek várhatóan mikor jelentik be, hogy milyen formában folytatódik a következő félév?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezredik hasonló ilyen kérdés, de egyelőre csak a Nyíregyházi jelentette be, hogy a 2020/2021 tanév második, tavaszi féléve is online formában indul. A vizsgaidőszaknak lassan vége, de nincs sok hír erről. Szerintetek is csak az utolsó utáni pillanatban döntenek erről?2021. jan. 12. 14:36
1/7 anonim válasza:
Szerintem ezt a Viktor se tudja még...
2/7 anonim válasza:
MIvel az egyetemeknek saját autonómiájuk van, így nálunk már rég bejelentették (online).
De mivel autonómia van ez akármikor változhat, majd lefújják. Vagy nem.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát a mienknek most lett a kuratóriumi elnöke a bankvezér Csányi Sándor, úgyhogy nem tudom mennyire fog élni az "autonómiájával"... XDXD
2021. jan. 12. 14:52
4/7 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy autonómia van a mi egyetemünk azért nem zárt be novemberig, mert "nem szabad"...
5/7 anonim válasza:
A mi egyetemünk sem szólt még semmit ez ügyben, pedig jó lenne már az albérlet, vagy a gyakszik miatt pl.🤷🏼♀️
6/7 anonim válasza:
Nekem ma jelentették be, de úgy, hogy a visszavonásig lesz online:(
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem csak most küldtek értesítést a félévről, de erről csak annyit írnak, hogy a kormány az egyetemekre vonatkozó távoktatást eddig csak február 1-ig határozta meg, úgyhogy azt mondták, hogy a további döntés függvényében szólnak majd (gondolom az első előadás előtti nap éjszaka...)
2021. jan. 22. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!